Thursday, April 21, 2011

Melalak dekat Public

record bhaii!!

okaaay,hari ni aku buat benda gila sikit.
ye lahh, diri sendiri x terer main gitar dah nak poyo buat lagu kaaaan?

hahaha!!
kalau kat rumah takpe lagi,ni dekat Taman Dr bhaiii!!

21hb April,
aku dengan Zhafirul Izzat plan nak lepak dekat taman dr sambil main guitar.
so kitorang pun rancang la nak main lagu apa,then lagu Grenade-Bruno Mars jugak yang dijadikan pilihan hati.

bukan apa,lagu ni senang la jugak
(tapi senang2 pun aku main x terer gak)
n lagu ni pun memang all time favourites kaaan?

so kitorang pun practice lagu ni dulu.
wokeyh! aku boleh main~
tapi sumbang sikit -.-

mula2 kitorang plan nak buat mcm duet.
tapi bila part chorus,aku punya strumming lain sikit daripada izzat,
(dan semestinya izzat punya lebih sedap)
so kitorang x boleh nak main serentak masa chorus.

then disebabkan aku x banyak main guitar dalam part lagu ni,
aku kena jadi vocal -.-

WADEHEK, aku vokal?
bwuahahaha,kena gelak lah kan.
yee laaaah,gelak lah korang, aku x marah.

aku pun sedar diri aku.
suara aku memang besar gila,kalau dalam music,suara aku almost boleh jadi tune G!

then aku pulak x boleh sebut R.
then nak nyanyi lagu gRenade -.-
memang SEDAP LAH!!

yang paling syiok,aku tempo semua main hentam je.
tak ikut music langsung,hahha.
selalu nye aku melalak dalam toilet x de siapa pulak nak tegur :P

then tadi baru lah aku tahu bahawa nak melalak ni sumpah susaah.
sumpah kitorang buat vid ni almost 27 kali jugak lah.
(rasa nye lebih ) -.-

bayangkan mcm mana aku rasa nyanyi lagu grenade straight 27 kali -.-

mcm2 hal jadi,lupa lirik,salah lirik,lupa strumming,salah chord,angin kacau n macam2 lagi

yang paling syiok, ada sekali tu kitorang main almost perfect lah.
memang kami puas hati lah, tapi sedar2 kami LUPA TEKAN BUTTON RECORD!!

siottt!
habis ber-jam jam nak buat balik -.-

dah la nyanyi kat public.
segaaan aku seyhh.
semua org tngk dari jauh,mcm ada free show je -.-

hello,suara aku x sedap pun, kalau ada producer mana2 tngk mana tahu dia nak amik aku nyanyi?
kaaaaan?
hahahaha!!


ok2,aku letak video aku nyanyi di bawah post ni.

korang dngr lah bongok nye suara aku -.-
dekat R pekat nye.
hahaha! memang cannot go.

but who cares?
macam aku nak jadi penanyi je kaaan?

btw,ni record yang terakhir.
disebabkan dah terlampau penat,kitorang amik je lah.
(boleh dilihat pada ekspressi muka aku)
muka penat gilaaa

kalau masuk audition mentor komfem muka aku femes
ye lah,sebab kalau teruk selalunya muka keluar kat iklan kan? XDD

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ni antara contoh video x jadi :
 (ouh,aku ada berpuluh lagi vid x jadi XDD)



suaraa aku memaaang mcm katak panggil hujan -.-

13 comments:

nur haifa said...

cute.
eh,xingat lirik ke?

Mardy said...

aah! ahhaha,habis tunggang langgang lagu grenade tu XDD

Anonymous said...

walaoooooooo rosak cousieeeeee ! nanti kasi aku vocalist lak ! hahaha

NURAIN said...

woah woah. Izzat. haha. Nice try though :) Lepas ni kau try lagu jerit pulak, forsure tak payah nk ikot tempo . haha. :)

Mardy said...

idea paling bernas! haha, jerit kuat2 mcm lagu heavymetal XDD

ilie said...

wahh sehh!!i saw u guys melalak..kihkihkih.. :)

Anonymous said...

Deemmnn~!
this is not frog's calling the rain.. it's frog crying for the storm~!
=P

Mardy said...

hahahah!! thanks for the COMPLIMENT dear anonymous ;)

Myn Rahim said...

hahaha ! your singing is like Terrible, Dude. U lari tempo, maybe kawan U laju sgt kot. Plus, U guys salah Lyric lah. HAHAHA


but, You're Cute! Thats just cover it all

Mardy said...

amboihh,best u puji i punya suara. HAAHA,thanks btw myn ;)

Mardy said...

amboihh,best u puji i punya suara. HAAHA,thanks btw myn ;)

Anonymous said...

Compact payday loans are actually perfect for ghanaians, who make their residing via payday to an alternative, month just after four week period. If you have a stable money you could depend upon accepting such type of mortgages once you want it.
kredyt bez bik
kredyty pozabankowe na dowód
sprawdź stronę
pożyczka gotówkowa w pekao sa
kredyty chwilówki sosnowiec 3 maja

Anonymous said...

lidah pendek. haha ! xdengar rentak langsung. btw.. ok lettew.. comey. kahkahkahkah