Sunday, August 5, 2012

Should I, or should not ?

dear readers ,

fuh agak berzaman jugak lah aku tak update belogmard kan ?
bukan apa, semenjak masuk zaman kolej ni, nak buat post baru pun susah.
sibuk dengan aktiviti semasa gittew. hahaha
(padahal duk lepak 24 jam je kerja)

so, aku just nak check sebenarnya ada lagi ke tak orang dekat blogspot ni.
well as you see, dulu zaman aku habis spm, blogpsot ni pemes betul ! so kalau update ada lah orang yang sudi membaca.

but now blogspot semakin sunyi, (idk about how it looks like on ur blogspot, but in my case, my dashboard is as empty as a ghost town)

jadi, aku merangka post ni nak tanya, patut tak aku kembali menulis n update belogmard ?
since macam ramai dah x bukak blogspot, kalau update pun mcm kerja kosong jugak kan ?
tiada readers gittew. 
hahaha
(kantoi sudah aku mencari publisiti, k.)

please spend some time leave a comment to this post, patut atau tidak :)
dont worry, kalau ramai cakap patut aku akan continue tulis blog sebab dah banyak kot cerita untuk dikongsi bersama !

p/s : aku x bagitahu kat fb or twitter pasal post kali ni sebab nak tengok berapa ramai lagi sudi baca belogmard ni. so, please leave ur opinion ok ? thanks guys !




patut atau idok ?



14 comments:

HaifaHaris said...

patut rasanya.

izzy said...

aku bacaaa....sila2 update...glad to know...tentang perkembangan kawan2... =D

man_2012 said...

patut mard. post cerita lawak2 sikit haha

Fatin said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

You should you should you should you should you should :)

Anonymous said...

patut . sangat patut . aku nak lagi moments tergelak berguling guling baca blog kau . k ?

aqilah:) said...

Patutlah update!!Mesti ade org nak bace bile dah update ^.^v

W said...

please continue blogging. pretty please with cherry on top :>

Anonymous said...

please continue (:

Anonymous said...

Mard, you so cuteeee :p

Fathin Ain said...

Keep on writing, I'm enjoyed for reading ur blog :D

Syamira.Suffri said...

patut diteruskan :)

nabilaruslan_ said...

you should lahh. Dari form 1 follow blog ni. Sekarang dah habis sekolah pun. -,-
kenape dah taknak update. Selalu bukak blog ni. Sbb seronok baca. Tapi. Sekarang dah 2015 . Blog ni mcm takkan di update kan. Alahaaai. mmg dah taknak update eh.

nabilaruslan_ said...
This comment has been removed by the author.