Tuesday, June 7, 2011

mamai yang terlampau -.-

ini ialah pencuci muka. haram maklum

okaay,ni sumpah bodoh gila.
aku pun x expect yang aku mamai sampai buat benda bodoh ni.

okaay,hari ni (rabu) kelas aku start pukul 11 pagi tau.
so aku pun qada' lah tido2 aku yang tergendala pada hari2 lepas.
bukan sebab apa,hari2 lain kelas start pukul 8 hari rabu je aku free terlebih.
so aku pun bangun lah pukul 10 pagi.

macam biasa lah kaan,kalau baru2 bangun tido komfem muka aku macam hantu nye.
rambut serabai,air liur bertempek kat pipi,mata x boleh muka dan macam2 lagi.
(kalau budak2 tngk aku baru bangun tido komfem diorang meroyan menjerit sana sini)

haha,then aku pun terus lah masuk bilik mandi.
okaay,kat sini bilik air bukan attached dngn bilik,so aku kena la jalan sikit nak masuk toilet.

okaay,sampai2 kat toilet aku nak gosok gigi.
ye lah,bangun2 pagi air liaur sume dah expired,kalau telan air liur pun rasa melekit ala2 gituu :P

mamai punya pasal,aku pun gosok lah tangan gigi aku tanpa tngk benda apa aku amik.
gosok2 punya gosok tiba aku rasa pelik.

selama aku hidup,aku x pernah lagi gosok gigi sampai buih dia penuh satu mulut,siap terkeluar n jadi janggut santa claus lagi kan?

aku dah terbeliak mata dah,rasa "ubat gigi" tu pun dah lain benor dah rasa nyer -.-
rasa dia macam "ringan",pelik,pahit2 tapi masin sikit.

lama2 baru aku tersedar,aku gosok gigi bukan guna colgate!
tapi guna pencuci muka aku! loreal men expert.

itu nasib baik aku gosok gigi guna pencuci muka,kalau aku gosok gigi guna shaver?
tak ke gilaaa lagi nama nye tu? berdaroh gigi den ni haa. -.-

fuh,lepas puas aku ludah2 n muntahkan loreal dari mulut aku,aku terus gosok gigi dngn colgate.
bukan sekalii,bukan dua kaliii tapi tiga kali!

itu pun aku still dapat rasa loreal dalam mulut aku waktu aku tengah belajar tau.
ishh,geli betul -.-

moral of the story : always look for what you hold when you want to brush your teeth

3 comments:

KeyHalims said...

hahaha, sumpah lawak, i pernah shampoo rambut pakai johnson baby bath. HAHAHA

Nanini said...

Gillaa , sumpahh funny .
laen kaly hati2 lahh . :)

miss sufea said...

mard , ko buat la post baru . ak sonok ah dgar cite ko . haha